Solveigs dukningar
måndag 8 november 2010
Maten som serverades och recepten hittar du
här.
Förrätt: AnnCathrines förrätt
Varmrätt: Fläskfilé med rönnbär, potatis och grönsallad
Dessert: Elisabets hallonmousse
Kaffe och Irmas frusna tårta
måndag 1 november 2010
Maten som serverades:
Förrätt: Lantpaté med tillbehör
Varmrätt: Enbärskryddad filé, gräddstuvade kantareller, potatisgratäng, sallad
Dessert: Pannacotta med hallon och blåbär
Maten som serverades:
Förrätt: Kall sparris-soppa
Varmrätt: Stekt fläskfile, potatisgratäng, gräddsky, melonsallad
Dessert: Varm brie med sylt
Kaffe och äggtoddy
Senare inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)